TIETOA BODÖSTÄ

We are translating this page.

Kesällä 2016 avasimme Bodön entisen merivartioaseman yhteyteen kahvila-ravintolan ja vierasvenelaiturin samalla remontoiden rakennuksia ja aluetta. Bodön palvelut tulevat laajentumaan vuoteen 2019 asti - päivitämme tilannetta uudistuksien etenemisestä!

HISTORIA

Bodön vihreä  päärakennus on valmistunut vuonna 1967 ja se toimi vuoteen 1991 merivartioasemana. Siitä muistona ja maamerkkinä on torni, joka on edelleen merivartioston käytössä.

Rakennus oli tyhjillään ja ilman asukkaita noin 25 vuotta, kunnes 2016 kunnostustyöt viimein aloitettiin. Alue oli metsittynyt ja sen vanhat hiekkapolut olivat peittyneet maan alle. Nyt Bodö on heräämässä uuteen loistoon ja sen kunnostustyöt jatkuvat vuoteen 2019 asti.

BODÖN KESÄ 2017

Kesälle 2017 on asiakkaillemme tarjolla vierasvenelaituri, B-oikeuksin varustettu BistroCafe ulkoterasseineen, lapsille puuhastelua, luontopolun alkua, päärakennuksen sauna sekä tilaussauna. Kunnostamme päärakennuksen sisätiloja ja kesäksi avaamme sisätilat myös ruokailuun. Majoittujille on viisi kahden hengen huonetta ja mahdollisuus varasänkyyn. Veneilijöille on tarjolla tiskauspiste. Ulkohuussien määrää myös lisätään.

Kunnostamme alueen viemäröintejä ja vedensaantia sekä päärakennusta. Ulkoalueiden siistiminen ja raivaus myös jatkuvat.

BODÖN KUNNOSTUSTYÖT JATKUVAT VUOTEEN 2019 ASTI 

Majoituksen osalta jatkamme tilojen remontointia ja toiveissa on saada yhteensä noin 30 majoituspaikkaa kesäksi 2018.

Jätekatos lajitteluineen rakennetaan kesäksi 2018, jolloin toimimme Roope-satamana.
Laiturisähkö on työn alla, mutta aikaisintaan veneilijöiden käytössä kesällä 2018. 
Vartiotorniin ei tällä hetkellä ole mahdollisuuksia päästä tutustumaan, mutta vuosien edetessä toivomme tilanteen muuttuvan.
Uimaranta on tarkoituksena avata käyttöön kesällä 2018. 
Hankkeista suurimpina tulevat olemaan erillinen saunarakennus sekä palvelurakennus, jossa tulee sijaitsemaan satamakonttori ja  sekä katettu terassi.