SERVICE OCH AKTIVITETER

HAMNSERVICE

 Under sommarsäsongen 2017 är hamnavgiften 18,00€/båt, i vilket det ingår välkomstkaffe och saft, båtplats, bastu, utedass, wifi, sophantering (ej problemavfall) och diskmöjlighet.

. Djupet kring bryggan är vid stranden 1,5m och längre ifrån 2-4m. Det är förbjudet att förankra vid bryggan på grund av kablarna som går längst vikens botten. Förtöjning sker med boj

ATT GÖRA

Vi har hönor som barn kan komma och hälsa på 

För sportintresserade finns det frisbeegolf, piltavla och en innebandyplan tillgängliga. Sup-brädor och kajaker finns att hyra.

Gymnastik tidtabellen är i infotavlan i Bodö

BASTU

Inne i huvudbyggnaden finns bastun och tvättutrymmet som tillhör hamnavgiften. Bastuturerna börjar kl. 17.00 och byts varje timme med skilda turer för kvinoor och män. 

Vår vedeldade flottbastu är en underbar upplevelse och kan bokas för privat bruk för 38€/timme. I bastun ryms 6 personer åt gången. 


LEVERANS

.Vi levererar beställda matkassar med produkter från Nötöbodentill de närliggande öarna och Bodö. Beställningarna bör göras före kl.15.00 och levereras en gång per dag, mellan kl. 17-19. Leverans till Bodö kostar 5€ per beställning. För beställningar över 80€ ingår leveransavgiften.

KAJAKUTHYRNING

Kanot, kajak, tvåmanskajak och havskajak finns att hyra. I priset ingår sittbrunnskapell, paddel och flytväst. 10€/timme eller 25€/dag. 


SUP-BRÄDOR

I hyran ingår en SUP-bräda, paddel och flytväst. Under 18-åringar hyr för halva priset tillsammans med en myndig. Första timmen kostar 20€ och följande timmar 10€/h. Hyran för en dag är 60€ och två dagar 100€. 


NATURSTIG

Vi har påbörjat ett naturstigsprojekt som blir färdigt till sommaren 2018. I nuvarande skede finns det en ca 2km lång stig utmärkt. Stigen går igenom varierande terräng, och när man når den södra spetsen kan man vid bra väder se med kikare ända till Utö!
 


EXPEDITION I SKÄRGÅRDSHAVET

Expedition i Skärgårdshavet är ett aktiverande äventyrsprogram för barnfamiljer. Barn och familjer kan självständigt utföra uppgifter enligt instruktionstavlor placerade på öarna. Uppgifterna samlas i "Expeditionspasset", som uppmuntrar att besöka flera olika öar. Uppgifterna innehåller mycket information om öns natur, kulturmiljö och miljöarbete.