SERVICES & PRICES

We are translating this page.

SATAMAPALVELUT

Kesäkaudella 2017 laiturimaksu on 18,00€/vene ja sisältää tervetulokahvin ja lapsille mehun, venepaikan, saunan, kuivakäymälät, wifin ja jätehuollon (ei ongelmajätettä) sekä tiskauspisteen.

Syväys laiturin ympäristössä on rannan läheisyydessä 1,5 metriä ja kauempana 2-4 metriä. Ankkurointi laituriin ja lahdella on ehdottomasti kielletty

TEKEMISTÄ

Lapsille on ihasteltavana kanoja & pupuja. Pelihenkisille on tarjolla frisbee-golf, tikkataulu ja sählykenttä. Vuokrattavissa sup-lautoja ja kajakkeja.


SAUNA

Päärakennuksen sisätiloista löytyy laituripaikkaan sisältyvä sauna ja pesutilat. Saunavuorot alkavat klo 17.00 ja ovat tunnin välein vaihtuvia naisille ja miehille.

Kelluva, puulämmitteinen saunamme tarjoaa ihanan elämyksen ja on varattavissa 38,00 / tunti. Saunaan mahtuu max 6 henkilöä kerrallaan

KAUPPAKASSIPALVELU

Toimitamme valmiin Nötöbodenin tuotteista tilatun kauppakassin naapurisaariin ja Bodöseen. Tilaukset klo 15.00 mennessä ja toimitukset kerran päivässä noin klo 17-19 välillä. Toimituksen hinta Bodöseen on 5€ kuljetus. Yli 80,00 tilauksiin sisältyy kujetuskustannus.

KAJAKKIVUOKRAUS

Vuokrattavana kanootti kuin perinteinen kajakki, kaksikko sekä merikajakki. Hinnat sisältävät aukkopeitteen, melan ja pelastusliivit.

10€/h, 25€/pvä 

SUP-LAUDAT

Lautapaketti sisältää: SUP-laudan, melan ja pelastuslivit. Alle 18 vuotiaat -puoleen hintaan täysi-ikäisen vuokraajan kanssa! 

Ensimmäinen tunti 20€ ja seuraavat tunnit 10€. Päivävuokra 60€ ja 2 päivää 100€. 

LUONTOPOLKU

Olemme aloittaneet luotopolku- hankkeen, joka valmistuu kesäksi 2018. Tällä hetkellä on merkitty kävelyreitti, joka on yhteen suuntaan noin 2 km, reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja eteläiseen kärkeen saavuttaessa voi hyvällä kelillä nähdä kiikareilla aina Utöseen asti!

TUTKIMUSMATKA SAARISTOMERELLE

on aktivoiva seikkailuohjelma lapsiperheille. Lapset ja perheet voivat omatoimisesti suorittaa tehtäviä kylttien ohjeiden mukaisesti. Tehtävät kootaan "Tutkimuspassiin", joka kannustaa vierailemaan usealla eri saarella. Tehtävät sisältävät lytimekästä tietoa saaren luonnosta, kulttuuriympäristöstä ja ympäristön toiminnasta.