TIETOA BODÖSTÄ

Kesällä 2016 avasimme Bodön entisen merivartioaseman yhteyteen kahvila-ravintolan ja vierasvenelaiturin samalla remontoiden rakennuksia ja aluetta. Bodön palvelut tulevat laajentumaan vuoteen 2020 asti!

HISTORIA

Bodön vihreä  päärakennus on valmistunut vuonna 1967 ja se toimi vuoteen 1991 merivartioasemana. Siitä muistona ja maamerkkinä on torni, joka on edelleen merivartioston käytössä.

Rakennus oli tyhjillään ja ilman asukkaita noin 25 vuotta, kunnes 2016 kunnostustyöt viimein aloitettiin. Alue oli metsittynyt ja sen vanhat hiekkapolut olivat peittyneet maan alle. Nyt Bodö on heräämässä uuteen loistoon ja sen kunnostustyöt jatkuvat vuoteen 2020 asti.

BODÖN KESÄ 2019

Kesälle 2019 on asiakkaillemme tarjolla vierasvenelaituri, anniskeluoikeuksin varustettu BistroCafe ulkoterasseineen, lapsille puuhastelua, uutta luontopolkua valmistelemme touko-kesäkuun aikana ja käytössä on myös kävelypolku noin 2 km suuntaansa, peseytymiseen on tarjolla päärakennuksen sauna sekä tilaussauna. Päärakennuksen sisätiloissa voi viettää aikaa seurapelien ja  ruokailun parissa. Majoittujille on viisi kahden hengen huonetta ja tarjoamme elämysmajoitusta myös Tentsile telttojen muodossa reilu 20.lle majoitujalle. Roope-satamana haluamme tarjota veneilijöille tiskauspisteen  ja  jatkossa biojötteet voi lajitella omiin keräysastioihin.

BODÖN KUNNOSTUSTYÖT JATKUVAT VUOTEEN 2020 ASTI 

Syksyllä 2019 aloitamme uuden palvelurakennuksen rakentamisen sekä saamme laituripaikkoja että laiturisähköä kesälle 2020. Palvelurakennukseen saamme satamakonttorin, lisää asiakaspaikkoja katetun terassin muodossa sekä pienen kauppapuodin, josta voi ostaa helposti elintarviketäydennyksiä

Vartiotorniin ei tällä hetkellä ole mahdollisuuksia päästä tutustumaan, mutta vuosien edetessä toivomme tilanteen muuttuvan.