TIETOA BODÖSTÄ

Kesällä 2016 avasimme Bodön entisen merivartioaseman yhteyteen kahvila-ravintolan ja vierasvenelaiturin samalla remontoiden rakennuksia ja aluetta. Bodön palvelut tulevat laajentumaan vuoteen 2019 asti!

HISTORIA

Bodön vihreä  päärakennus on valmistunut vuonna 1967 ja se toimi vuoteen 1991 merivartioasemana. Siitä muistona ja maamerkkinä on torni, joka on edelleen merivartioston käytössä.

Rakennus oli tyhjillään ja ilman asukkaita noin 25 vuotta, kunnes 2016 kunnostustyöt viimein aloitettiin. Alue oli metsittynyt ja sen vanhat hiekkapolut olivat peittyneet maan alle. Nyt Bodö on heräämässä uuteen loistoon ja sen kunnostustyöt jatkuvat vuoteen 2019 asti.

BODÖN KESÄ 2018

Kesälle 2018 on asiakkaillemme tarjolla vierasvenelaituri ( ei laiturisähköa toistaiseksi ), B-oikeuksin varustettu BistroCafe ulkoterasseineen, lapsille puuhastelua, luontopolku valmistuu Juhannukseksi sekä valmiina kävelypolku n. 2 km, päärakennuksen sauna sekä tilaussauna. Päärakennuksen sisätiloissa voi viettää aikaa seurapelien ja  ruokailun parissa. Majoittujille on viisi kahden hengen huonetta ja tarjoamme elämysmajoitusta myös Tentsile telttojen muodossa. Veneilijöille on tarjolla tiskauspiste. Ulkohuussien määrää myös lisätään.

Ulkoalueiden siistiminen ja raivaus myös jatkuvat.

BODÖN KUNNOSTUSTYÖT JATKUVAT VUOTEEN 2019 ASTI 

Laituripaikkoja tulossa lisää kesälle 2019, jolloin myös sähkön saa veneeseen laiturilta.

Jätekatos lajitteluineen rakennetaan kesäksi 2018, jolloin toimimme Roope-satamana.  Vartiotorniin ei tällä hetkellä ole mahdollisuuksia päästä tutustumaan, mutta vuosien edetessä toivomme tilanteen muuttuvan. Uimaranta on tarkoituksena avata käyttöön kesällä 2019. 

Hankkeista suurimpina tulevat olemaan erillinen saunarakennus sekä palvelurakennus, jossa tulee sijaitsemaan satamakonttori ja  sekä katettu terassi, hankkeen aikataulu on kesälle 2019.