PALVELUT JA AKTIVITEETIT

SATAMA- ja MAJOITUSPALVELUT

Satamapalvelut

Kesäkaudella 2020 laiturimaksu on 27,00€ / vene.

Hinta sisältää tervetulokahvin ja lapsille mehun, päärakennuksen saunan, kuivakäymälät, wifin ja jätehuollon (ei ongelmajätettä) sekä tiskauspisteen. Laiturimaksu sisältää maksimissaan 6 saunojaa. Laiturisähkö toteutuu kesäksi 2020 ja hinnoitellaan erikseen.

Syväys laiturin ympäristössä on rannan läheisyydessä 2,5 metriä ja kauempana 6,5 metriä. Ankkurointi laituriin ja lahdella on ehdottomasti kielletty

Sauna

Päärakennuksen sisätiloista löytyy laituripaikkaan sisältyvä sauna neljälle ja niiden yhteydessä pesutilat. Saunavuorot alkavat klo 17.00 ja ovat tunnin välein vaihtuvia naisille ja miehille.

Kelluva, puulämmitteinen saunamme tarjoaa ihanan elämyksen ja on varattavissa 38,00 / tunti. Saunaan mahtuu max 6 henkilöä kerrallaan

Kauppapuoti

Palvelurakennuksessa sijaitsee pieni kauppapuoti, josta voi tehdä täydennyksiä elintarvikkeiden ja tuoretuotteiden osalta. Toimitamme kauppkasseja lähisaarille,   tilaukset klo 15.00 mennessä ja toimitukset kerran päivässä noin klo 17-19 välillä.  Lähisaarille 5km säteellä 18€/kuljetus ja 5-10km säteellä 24€/kuljetus.  Tilaa nro:sta 050 5432 905!

Majoitus

Bed&Breakfast-majoitus Päärakennuksesta löytyy 5 kunnostettua majoitushuonetta, joissa jokaisessa on kaksi sänkyä. Majoitus sisältää aamiaisen, pyyhkeen, saunavuoron illalla ja aamupesumahdollisuuden. Saapuessasi veneellä on satamamaksu majoittujille sesonkina 22,00 / vene ja sesongin ulkopuolella 11,00 / vene.

B&B yöpyminen sis. petivaatteet 52,00€ / 1 hlö / yö  tai 90,00€/ 2 hlö / yö.
Lapset 4-12 vuotiaat 25€ / lapsi.
Majoitus omalla makuupussilla & tyynyliinalla & pyyhkeellä 35,00 / hlö / yö.
Lisävuode 35,00 ja lasten pinnasänky 15,00 sisältäen petivaatteet.

TENTSILE-puumajoitus on elämysmatkailumajoitusta parhaimmillaan! Voitte saapua suuremmankin ryhmän kanssa, Tentsile-majoitusta tarjolla yhteensä 21 hengelle!

Tentsile elämys-yö max 2 hlö Connect-teltta 100,00 ja max 3 hlö Stingray-teltta  150,00 :
Teltta valmiiksi kiinnitettynä puihin
Hintaan sisältyy: pehmuste majoitteen pohjalla, makuupussit, makuupussilakanat ja pyyhkeet, saunavuoro,  juomavettä. Buffet aamiainen ja kuivakäymälän käyttö.

Tentsile omatoimi-yö max 2 hlö Connect-teltta 56,00    ja max 3 hlö Stingray-teltta 84,00
Teltan kiinnitys avustuksellamme
Mitä tarvitset mukaasi:  makuupussit, tyynyn ja pyyhkeet, tarvittaessa pehmusteen
Hintaan sisältyy: kuivakäymälä ja saunavuoro

HUOM! Retkikeittimen käyttö sallittu ainoastaan siihen tarkoitukseen osoitetulla tulipaikalla. Saaressa ei saa tehdä tulia kuin osoitetulla tulipaikalla


MUUT PALVELUT

KAJAKKIVUOKRAUS

Vuokrattavana kanootti, 2 perinteistä kajakkia sekä merikajakki. 

Hinnat sisältävät aukkopeitteen, melan ja pelastusliivit.

10€ / h
25€ / pvä 

LUONTOPOLKU

Luontopolkun työstämistä jatketaan kevään aikana. Lapsille on polun alussa oma tehtävä ja seikkailupolku, jossa voi tutustua saaren asukkaisiin - Buudinkeihin!

Tällä hetkellä on merkitty kävelyreitti, joka on yhteen suuntaan noin 2 km, reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja eteläiseen kärkeen saavuttaessa voi hyvällä kelillä nähdä kiikareilla aina Utöhön asti!

SUP-LAUDAT

Suosittu "stand up paddle" eli suppaus on mahdollista Bodössä.

Lautapaketti sisältää: SUP-laudan, melan ja pelastuslivit.

Ensimmäinen tunti 20€
seuraavat tunnit 10€ / h
Päivävuokra 60€
2 päivää 100€
.