PALVELUT JA AKTIVITEETIT

SATAMAPALVELUT

Kesäkaudella 2018 laiturimaksu on 18,00€/vene.

Hinta sisältää tervetulokahvin ja lapsille mehun, venepaikan, päärakennuksen saunan 4.lle hengelle, kuivakäymälät, wifin ja jätehuollon (ei ongelmajätettä) sekä tiskauspisteen. Veneet yli 40 jalkaa 25.00€ /vene, maksimissaan 6 saunojaa ja halutessasi kylkikiinnityksen 25,00€/vene.

Syväys laiturin ympäristössä on rannan läheisyydessä 1,5 metriä ja kauempana 2-4 metriä. Ankkurointi laituriin ja lahdella on ehdottomasti kielletty

MAJOITUS

Päärakennuksesta löytyy 5 kunnostettua majoitushuonetta, joissa jokaisessa on kaksi sänkyä. 

Yöpyminen sisältäen petivaatteet 42,00 / hlö / yö. Majoitus omalla makuupussilla 32,00 / hlö / yö. Majoitus sisältää aamiaisen.

***

Tentsile puumajoitus on elämysmatkailumajoitusta parhaimmillaan! Varattavissa 3 telttaa, joissa voi majoittua yhteensä 6 henkilöä. 3.n hengen teltat parhaimmillaan 1-2 hlölle hintaan 65,00 / teltta / yö. Majoitus sisältää aamiaisen.

SAUNA

Päärakennuksen sisätiloista löytyy laituripaikkaan sisältyvä sauna ja pesutilat. Saunavuorot alkavat klo 17.00 ja ovat tunnin välein vaihtuvia naisille ja miehille.

Kelluva, puulämmitteinen saunamme tarjoaa ihanan elämyksen ja on varattavissa 38,00 / tunti. Saunaan mahtuu max 6 henkilöä kerrallaan

KAUPPAKASSIPALVELU

Toimitamme valmiin Nötöbodenin tuotteista tilatun kauppakassin naapurisaariin ja Bodöseen. Tilaukset klo 15.00 mennessä ja toimitukset kerran päivässä noin klo 17-19 välillä. Toimituksen hinta Bodöseen on 5€ kuljetus. Yli 80,00 tilauksiin sisältyy kuljetuskustannus.

KAJAKKIVUOKRAUS

Vuokrattavana kanootti kuin perinteinen kajakki, kaksikko sekä merikajakki. Hinnat sisältävät aukkopeitteen, melan ja pelastusliivit.

10€/h, 25€/pvä 

SUP-LAUDAT

Lautapaketti sisältää: SUP-laudan, melan ja pelastuslivit.

Ensimmäinen tunti 20€ ja seuraavat tunnit 10€. Päivävuokra 60€ ja 2 päivää 100€. 

LUONTOPOLKU

Luontopolkua työstetään kevään 2018 aikana ja reitin on tarkoitus valmistua Juhannuksesi. Tällä hetkellä on merkitty kävelyreitti, joka on yhteen suuntaan noin 2 km, reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja eteläiseen kärkeen saavuttaessa voi hyvällä kelillä nähdä kiikareilla aina Utöhön asti!

TUTKIMUSMATKA SAARISTOMERELLE

on aktivoiva seikkailuohjelma lapsiperheille. Lapset ja perheet voivat omatoimisesti suorittaa tehtäviä kylttien ohjeiden mukaisesti. Tehtävät kootaan "Tutkimuspassiin", joka kannustaa vierailemaan usealla eri saarella. Tehtävät sisältävät ytimekästä tietoa saaren luonnosta, kulttuuriympäristöstä ja ympäristön toiminnasta.